3:23 AM
0


ဒီတစ္ပတ္ ေဗဒါရီရဲ႕လက္ရာကေတာ့ အထူးပဲ ခံတြင္းၿမိန္ေစမယ့္ ကြ်ဲေကာသီး
သုပ္ေလးပါေနာ္။
ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ား
ကြ်ဲေကာသီး တစ္ျခမ္း
ပုစြန္ေျခာက္မႈန္႔ အနည္းငယ္
ငါးပိကင္ အနည္းငယ္
င႐ုတ္သီးအေလွာ္မႈန္႔ ၁ ဇြန္း
ရသာပိုဆားမႈန္႔ အနည္းငယ္

ျပင္ဆင္ပံု
ကြ်ဲေကာသီးကို အႁမႊာငယ္ေလးေတြျဖစ္ေအာင္ ႏႊာထားပါ။ ပုစြန္ေျခာက္မႈန္႔၊
ငါးပိကင္၊ င႐ုတ္သီးအေလွာ္မႈန္႔၊ ရသာပိုဆားမႈန္႔တို႔ကို ေရာထည့္ၿပီး သမေအာင္ေမႊပါ။
အားလံုး အဆင္သင့္ျဖစ္ၿပီဆုိရင္ ကြ်ဲေကာသီးေတြနဲ႔ေရာၿပီး အသာေလးေရာနယ္ပါ။
အေပါ့အငန္စိတ္ႀကိဳက္ျဖစ္ရင္ စားလို႔ရပါၿပီ။ အစပ္ႀကိဳက္ၿပီး ႐ွဴး႐ွဴးရွဲရွဲ၊ အားျပဲလန္ေအာင္
စားခ်င္ရင္ေတာ့ င႐ုတ္သီးမႈန္႔ကို ပိုထည့္ပါ။ ပုစြန္အေသးေလးေတြေလွာ္ၿပီး ထည့္စားရင္လည္း
ေကာင္းပါတယ္။ သူ႔ခ်ည္းပဲစားရင္လည္း ေကာင္းသလို၊ ထမင္းနဲ႔တြဲစားရင္လည္း
ေကာင္းပါတယ္။ ခံတြင္းရွင္းေစတဲ့ အသုပ္ေလးပဲ ျဖစ္ပါတယ္။

ToTheTop
Credit✏ mmtimes.com

0 အၾကံျပဳခ်က္:

Post a Comment